недеља, 10. јануар 2021.

IMPLANTIRANJE ČIPA I BUĐENJE

 

Link - Implanting A Chip And Waking Up

Implantiranje čipa i buđenje

Pitanje: U poslednje vreme, ljudi u Švedskoj počinju da se interesuju za biohakovanje. Biohakovanje je implantiranje, pod kožu, čipa veličine zrna pirinča, na kojem su zabeleženi svi podaci neke osobe: broj njene kreditne kartice, broj pasoša i drugi lični podaci i dokumenta. Skandinavci tvrde da je mnogo jednostavnije živeti na ovaj način.

Kuda nas vodi ovaj trend, koji sve više raste?

Odgovor: Mislim da će ovo dovesti ljude do toga da utvrde i prepoznaju veliku prazninu unutar sebe, i oni će biti primorani da nešto preduzmu povodom toga. Čip im neće pomoći i moraće da traže izvor koji će ih ispuniti.

Osoba će se suočiti sa večnim pitanjima: „Gde sam? Zbog čega živim? Čemu sve ovo? Do čega su me svi čipovi, svi ekrani računara i telefona doveli? Imam sve, i zaista mogu da vidim čitav svet na malom ili velikom ekranu, i mogu da komuniciram sa svima, ali šta je sledeće? I čemu sve ovo služi? Evo me, sedim ispred praznog ekrana i ne znam kako da se povežem ni sa samim sobom ni sa drugima”.

Ovo je dobra stvar. Navešće nas na to da tražimo pravi i istinit odgovor na pitanje: „Čemu sve ovo služi?“

Pitanje: Da li osoba koja sebi postavlja takvo pitanje dolazi do odgovora?

Odgovor: Ona bi trebalo da dođe do odgovora. Ne odmah, ona usput pati i traga, ali ovo je pravi put. Potražiće odgovor o sebi! „Gde sam ja? Gde je moje mesto na ovom svetu?” Radi se o čudesnoj potrazi i o sticanju mudrosti!

Pitanje: U čemu je tu sreća osobe?

Odgovor: Sreća je u pronalaženju odgovora. Čovek će iznenada otkriti to da postoji takva sila, takva misao, koja čeka na ovo pitanje i koja je spremna da na njega odgovori. To je susret, čovek se sreće sa svojom dušom.

Pitanje: Da li će čovek razumeti to da je zapravo duša ono što ga je dovelo do ovog susreta?

Odgovor: Da. Tada će čovek videti i razumeti sve. Biće to poput Otkrovenja sveta, od početka njegovog stvaranja do kraja, sve to zajedno! Sve će biti jasno.



Autor:
  Dr Mihael Lajtman

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.