среда, 5. јануар 2022.

ŽELJA ČOVJEČANSTVU ZA NOVU GODINU


Želja čovječanstvu za Novu godinu

27.12.2021, kabalista dr Mihail Lajtman 

Svijet se razvija kroz patnju, primajući sve više udaraca. A da biste izašli iz tog zapetljanog kruga, morate razumijeti od čega zavise ovi udarci i kako da se organizuje sopstveni život, na nov način, da bi nam ti udarci koristili tako da nas približe jedne drugima i zajedničkoj prirodi, to jeste Višoj sili.

I, tada ćemo osjetiti da živimo u prekrasnom svijetu! U našem svijetu ne nedostaje ništa osim ljubazne, uravnotežene veze između svih sila prirode. Kada bismo jedne sa drugima mogli da povežemo pomoću dobrih sila, umjesto sila suprotstavljanja, mi bismo osjećali da smo, umjesto u ovom svijetu, u Višem svijetu, u Rajskom vrtu.

Jedino je potrebno to da se svi složimo oko toga da želimo da probudimo dobre sile skrivene u nama da bismo tako izgradili dobre odnose. U svakom od nas ima malo takvih sila, ali ukoliko svi zajedno želimo da se probudimo prema dobru, tada je to moguće. 

Upravo to treba da učinimo uoči nadolazeće 2022. godine. Već smo isprobali sva sredstva i uvjerili se da ništa ne funkcioniše, osim jednog: da pokušamo da održimo dobru povezanost između nas. Pomozimo jedni drugima svojim mislima o tome da svako uspije da dođe do takvih međusobnih odnosa, podrške, jedinstva, ljubavi.

Nemojmo nikome dopuštati da eksplodira, viče, izbacuje svoje zlo na druge. Tada zaista mi možemo da uspijemo, i 2022. može da bude prekretnica u našim odnosima u porodici, među državama, među svim ljudima. I vidjećemo kako to uravnotežuje čitavu prirodu. Sve sile prirode, koje su naizgled u međusobnom sukobu, odjednom će se smiriti i čitava priroda će doći u ravnotežu.

Želim svojim studentima širom svijeta da u nastupajućoj godini upiju još više mudrosti kabale i okupe oko sebe još šire krugove podrške da bismo zajedno promijenili svijet na bolje.

Moja želja čitavom čovječanstvu za ovu nastupajuću godinu: 

-       Dođimo do ljubavi, jedinstva, zagrljaja između svih ljudi bez ikakvih razlika širom svijeta. I, time ćemo riješiti sve probleme. Sretna Nova godina!

Link - Пожелание человечеству на новый год

Autor:
  Dr Mihail Lajtman

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.