субота, 4. април 2020.

BELEŠKE IZ JUTARNJIH LEKCIJA - U MOM KREVETU NOĆU


3.4.2020. - Rabash - U mom krevetu noću

Rav: Zaista se nadam da će nas na kraju ovaj virus dovesti do toga da se uzdignemo iznad našeg ega. Da se ceo svet uzdigne iznad ega. Krećemo se u tom pravcu...

Ovaj proces dolazi da bi nas povezao i od nas stvorio jedan sistem, jedno čovečanstvo, da budemo kao jedan čovek u jednom srcu, da se otkrije Stvoritelj, Viši svet. Umesto naših egoističnih odnosa koji se nazivaju  - ovaj svet, preselićemo se u sistem ljubavi, povezanosti, uviđajnosti među nama, nazvan – duhovni sistem ili Sledeći svet.

Drago mi je da smo konačno dostigli promene u ljudskom društvu i da možemo da kažemo da pripadamo poslednjoj generaciji, generaciji Mesije. "Mesija" je snaga koja nas izvlači iz ovog života u večni život. O tome moramo svima da govorimo. Počinje da se otkriva sada, ali će se uskoro otkriti u potpunosti. Sve zavisi od nas.

Program je već pokrenut i unapred je određen, ali njegovo sprovođenje zavisi od nas, koliko ga brzo budemo širili. Iako smo mala grupa, mi smo "glava" svih ostalih i možemo da ubrzamo taj proces i brže dovedemo čitavo čovečanstvo do otkrića Novog sveta. Osećam da se čovečanstvo iz dana u dan priprema da primi ovu poruku.

Veza između nas i čovečanstva je vrlo posebna. Mi se nalazimo u sredini, između Stvoritelja i čovečanstva. Svi mi, i mi kao i celo čovečanstvo, moramo ovo da prođemo, a na nama je odgovornost da to svima kažemo.

Potrebno je da razumemo našu ulogu i odgovornost i da svakog dana pokušamo da razumemo šta je to što moramo da uradimo i da to i uradimo.

Ne osvrćite se unazad. Kogod se zaglavio u prošlosti, mrtav je. Moramo da gledamo unapred!

Izvor - 4/3/2020 - Rabash - On My Bed at Night


Autor
  Dr Mihael Lajtman

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.