среда, 22. април 2020.

DVA METRA NEUTRALNE ZONE




Dva metra neutralne zone

Čitava stvarnost ovog sveta mora da bude inkorporirana u naše odnose sa Višom Silom prirode. Ali u današnjoj stvarnosti postoji mnogo praznina. Uostalom, šta je korona virus? 

Virus nam pokazuje da umesto povezanosti među nama, postoje praznine koje treba da budu ispunjene ispravnim vezama. I otkrivanje ovih praznina između nas omogućava nam da vidimo kako je nemoguće da se kroz njih povežemo, jer kroz ovu korumpiranu vezu mi jedni drugima prenosimo virus.

Virus je razotkrio ogroman jaz između nas, koji treba da ispunimo prijateljskim odnosima. I, ako mi ne možemo da izgradimo takve mostove povezanosti, bolje je da nigde ne idemo i da sedimo kod kuće. 

Distanca između ljudi je želja, a virus otkriva nove želje, nove kvalitete, nove odnose koji treba da budu uspostavljeni između nas. Ako se, kroz ta dva metra distance između nas, povežemo na novi način, i postanemo kao jedna osoba sa jednim srcem, tada će se Stvoritelj otkriti između nas. 

Virus nam pokazuje praznine koje treba da budu ispunjene dobrim pristupom. I tada ćemo postići novu povezanost, koja je sličnija sistemu Adam HaRišon. Svi delovi ovog zajedničkog sistema počeće da rade zajedno, u skladu i međusobnom razumevanju. Umesto da drugom namećem ono što je dobro za mene, ja ću njemu dati ono što je dobro za njega. 

I tada, distanca između nas počeće da nestaje i svet će početi da se povezuje upravo kroz te praznine među nama. Svi delovi stvarnosti će se ujediniti i formirati novi, ispravljeni sistem Adam HaRišon, unutar kojeg će se Stvoritelj otkriti, i tada naše veze će se organizovati i ispuniti. Ovo nije distanca od dva metra, već su to želje za otkrivanjem Više Sile.

Trebaće nam vremena da ovo razumemo i da počnemo da primenjujemo, ali to će se dogoditi i ceo svet će o tome govoriti. Mi još uvek nismo počeli da ove praznine između nas popunjavamo ispravnim, dobrim i dobronamernim odnosima. Ali, čim se to dogodi, svet će odmah uvideti da je ovo rešenje i lek za korona virus, da je ovo nova stvarnost i da svet treba da bude upravo takav.


Autor:
  Dr Mihael Lajtman

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.