петак, 24. април 2020.

KORONAVIRUS - VEROVALI ILI NE



Koronavirus: Verovali ili ne 

Pitanje: Čitanje medicinskih knjiga i razgovor o tabletama ne leče. Kako razgovori o integralnosti prirode pomažu? 

Odgovor: Razlika je u tome što kada govorite o medicini, to ne utiče na vas. Ali kada govorite o koronavirusu, želeli to ili ne, vi budite Više Sile koje su nam ga poslale. 

Kada govorimo o vezi, mi je stvaramo među nama; budimo ljudsku želju za ovom vezom i za usponom iznad naše egoistične prirode, i tako, ispostavilja se da se kroz to lečite i da vam nije potreban nikakav lek. 

Trenutno se u svetu troše milijarde dolara da bi se pronašao lek za koronavirus. A, praktično, on je na ovom talasu o kojem govorimo. Možete sumnjati, možete se smejati, ali to je činjenica. 

Ako se približimo jedni drugima, što je moguće kroz naše diskusije, postupanje i obuku, onda se nijedan virus neće razviti i živeti među nama. Međutim, ako nastavimo da se svađamo i udaljavamo jedan od drugog, pružićemo virusu prostor i on će vladati između nas kako bi se sprečilo da se ljudi približe jedni drugima. 

Pogledajte kako to radi. Recimo da postoji dekret da niko ne bi trebalo da se približi dva metra nekom drugom. Pogledajte kako je to dobro - barem ne bi moglo biti fizičkog nasilja, ali još uvek ćemo moći da se raspravljamo. A ako nastavimo da se svađamo, onda će se pojaviti drugi, složeniji virus i naći ćemo se na takvoj udaljenosti jedni od drugih da nećemo moći čak ni da se raspravljamo. 

Vidim da virus deluje na taj način da nam omogući da se pravilno približimo jedni drugima, i mentalno i duhovno. Zbog toga moramo biti zahvalni i moramo to da cenimo. Nadam se da ćemo vremenom poćeti da ga cenimo.


Autor
  Dr Mihael Lajtman

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.