понедељак, 6. јул 2020.

AKO SE ŽENE NE UJEDINE, SVET JE OSUĐEN NA PROPAST




Ako se žene ne ujedine, svet je osuđen na propast

Žene moraju shvatiti da ako se one ne ujedine, onda je svet osuđen na propast. To treba da bude unutrašnji osećaj žene. Tu im muškarci ne mogu pomoći. Žena mora da ispuni svoju žensku ulogu: ona rađa, brine o kući, deci i budućnosti.

Žena mora da razume da ako se ne poveže s drugim ženama i s njima ne vodi brigu o svetu, tada će svet biti gotov. Nema potrebe za revolucijama. Ženama treba samo jedinstvo i to će već promeniti svet. Nikakva dodatna akcija neće biti potrebna da se preduzme: ujedinjenje žena eliminisaće čitavu globalnu krizu.

Čitava kriza je između žena, a ne između muškaraca, zbog činjenice da se sam Malhut razbio na mnogo malih Malhut. Ako ih sastavimo, to će biti ispravka. Žene to moraju dobro da znaju i tada ćemo imati stvarnu šansu za postizanje korekcije sveta.

Samo ako dostignemo fazu Bina, što je davanje, možemo da dobijemo taj kvalitet koji se naziva „majka“. Uostalom, majka daje, brine, hrani i pazi na celi svet. Svi mi moramo da pronađemo tu snagu davanja – i muškarci i žene –  i uz pomoć te snage, možemo da se ujedinimo među sobom.

Muškarac s muškarcem i žena sa ženom mogu da se duhovno ujedine samo do određenog nivoa. Ali onda kad treba da se povežemo sa stečenom silom Bina, takođe su nam  potrebne žene.

Zato, u našem svetu, kao i u duhovnom svetu, potrebna je savršena povezanost između svih muškaraca i svih žena kako bi se svi okupili da bi se rodio savršen čovek Adam u kojem muški i ženski delovi deluju zajedno.

Mi smo već u vrlo naprednoj fazi trudnoće kao fetus i treba uskoro da se rodimo. Ne mogu tačno da kažem  u kojem mesecu trudnoće je trenutno Malhut. Ona stvarno želi da započne porođaj, ali još nismo spremni. Posle svega, roditi se znači imati pravu želju za jedinstvom među nama. Tada ćemo izaći iz Malhuta i roditi se u novom svetu, duhovnom svetu.

Kad napustimo Malhut, izađemo iz maternice, odmah se nalazimo u duhovnom svetu koji je utemeljen na davanju. Mi još nismo spremni za to, i zato bi to mogao biti prevremeni porođaj.

Kad se dogodi objedinjavanje žena u jednu jedinstvenu ženu, osetiće se kako svetom vlada sila žene, slično sili kojom majka brine o detetu. Tako, svi muškarci će osetiti da ta sila majke, žene, Bina, vlada nad njima i da kroz nju dolazi snaga davanja, inspiracija kojoj se svi klanjaju i spremni su da slušaju glas žene koja će početi da upravlja svetom.

Za sada, svaka od vas pojedinačno ima takvu snagu želje, ali ne možete da ih sjedinite da bi se napravio proboj. Potrudite se da se ujedinite. Sve zavisi od vas!

Zaista se nadam da ulazimo u novu eru, novo čovečanstvo. Ako ženska snaga raste sve više i više, muškarci će osetiti koliko im treba ženska snaga, pa ćemo tako zajedno krenuti napred. Želim vama i vašoj porodici zdravlje i sreću!


Autor:
  Dr Mihael Lajtman

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.